Friday, May 15, 2009

Happy Teacher's Day!

Last minit order dari kazen sy seorang cikgu kat Sekolah Rendah Bukit Mewah. Tapi yang agak nak gelak tu, order 1 kek untuk 3 org. Siap pesan soh bahagi sama rata. 1 kek untuk 3 org tu tak kesah sgt sbb dulu pun biasa gak kongsi order ngn kawan2. Nak beli sebuku sorang takot tak abes kan. Tapi yang jd ting-tong kat minda ni pasal soh siap bahagi. hehe. Layankan je la. So, ini lah hasilnya. Dah tak payah nak gaduh2 cikgu2 tu. Sorang satu dpt kek ade tulis 'Happy Teacher's Day n dua kuntum ros (^_^). Ape2 pun big thank you to my kazen sbb tolong promote my cake.

Yang ni pulak untuk 2 org adik sy. Nak bawak cc utk teacher's day celebration, so..kena la akak nye sponsor. tak pe la. Sekali skala. huhu.

3 comments:

iEna said...

cntik la kek nie..
cmne ea yati kalo iEna nk order?

YATT said...

thanks iEna..if nak order just email kat kite detail sume la k.

iEna said...

ok..
:)