Monday, June 1, 2009

From Queensland to JB~with LOVE

Ni order dari kawan sy yang berada nun jauh di Queensland,Australia-Safura. Setiap tahun sy lah yg selalu jadi tukang wat surprise utk chenta hati nye. Hehe. This year was the 2nd time. Maklum la, tuan punya badan jauh di perantauan. Jadi, 'what's friend for?' tak gitu? Sempena hari jadi chenta hatinya yg keberape pun sy tak pasti, dia order oreo cheese cake (cheese was her bf''s fav) dan tmbahan 4 biji cupcake. Siap request itu ini. Hehe. Thanks Pura!

1 comment:

Safura Dato Rahman said...

HAHAHAHA...
thanks yatt,, jadi delivery aku sentiasa..
i will appreciate what u do for me!!!